Om Lykill

Vi i Sparebankstiftelsen har et brennende engasjement for kommunen vår og ønsker å bidra til vekst i Nomesamfunnet. Vi har derfor tatt initiativ til et prosjekt som skal bidra til å snu befolkningsutviklingen i Nome gjennom å arbeide systematisk med bostedsattraktivitet, bedriftsattraktivitet og besøksattraktivitet.
Prosjektet har vi valgt å kalle «Lykill». 

Under finner du saker om Lykill

Lykill, prosjektet som skal bidra til positiv befolkningsutvikling i Nome, ruller med stor fart. Prosjektleder Hans Kristian Lahus vil gjerne komme i kontakt med alle som har forslag og gode ideer til utviklingen av Nomesamfunnet.
– Det er ingen grenser for hva vi kan få til når vi arbeider sammen. Som et lag. Nå vil vi ha alle i Nome med på det samme laget.
De fleste av oss liker å tro, synse og mene. Telemarksforsking derimot – de analyserer, regner og måler.
For å få vekst i en kommune må man klare å mobilisere hele samfunnet, at alle drar i samme retning. Hvis kommunen, reiseliv, kulturliv, handelsstand, næringsliv og de som bor der vil forskjellige ting blir det fragmentert og vanskelig å få fremdrift.
-Hva om Nome blir Norges svar på Silicon Valley? Det er bare et eksempel forsikrer han, – men vi må være villige til å tenke utenfor boksen.

Organisasjonskart

Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler i samsvar med vår personvernerklæring & cookie policy.